*Fri fragt over / Kun 1-4 dages levering

Bordlamper

Alle bordlamper uanset størrelse, farve og form – vi elsker dem! Vi kan ikke gøre for det! Om du bruger vores bordlamper som skrivebordslamper eller sengelamper, det betyder ikke noget. Fakta er, at man aldrig kan få for mange bordlamper.

  Læs mere

  Læs mindre

  Filtrer
   Farve
   Materiale

   Lyset vender altid tilbage

   Når alt kommer til alt, så vender lyset altid tilbage. Men vi har alle brug for at være omgivet af glæde og lys, også når dagene bliver kortere og vejret er gråt og kedeligt. Derfor har vi udviklet vores store udvalg af bordlamper med henblik på at give dig de bedste stunder med varme og glædelige bordlampeøjeblikke. Hele året rundt.

   Betagende Hübsch bordlamper

   Alle slags lyskilder er absolut nødvendige i soveværelser, stuer og på hjemmekontoret, hvis du altså ønsker en funktionel og hyggelig lysstemning. Har du en minimalistisk stil, så har vi et stort udvalg af grafiske metallamper. Har du en mere blød stil, er vores store udvalg af glasbordlamper måske mere dig? Vi har glaslamper i røgfarvet glas, klart glas og hvidt opalglas, som alle har en tendens til at gøre dig vægelsindet.

   Dit hjem er formet af dig

   Det er altid en god idé at mixe og matche din lampeindretning med vores skønne gulvlamper. Måske tiden også er inde til at pynte din stue med nogle af vores lækre tekstiler, puder eller tæpper? Er på udkig efter service eller stel til din næste familiefest, skal du tage et kig på vores bordservice og alle vores skønne lysestager …  Du sætter stemningen.

   Din kurv
   Din kurv er tomTilbage til shop
   Need help? Write to us

   We would love to hear from you if there’s anything we can help you with.

   Vælg sprog
   Vælg levering til
    Varerne leveres indenfor 1-4 hverdage efter din bestilling.
    Hold dig opdateret på, hvornår vi leverer til dit land
    Tilmeld dig her og vi vil holde dig opdateret på, hvornår vi leverer til dit land.
    Brug for hjælp? Skriv til os
    Vi hører meget gerne fra dig, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.